Sakin Ol Dedikçe Taşaklara Dil Atmaya Başladım

Ensest Hikayeler 5 Haziran 2024

Talha 24 yaşında, esmer, yağız ve inanılmaz yakışıklı bir delikanlı. Ondaki o taş gibi vücudu geçen sene plajda görmüştüm resmen terminatör gibi. Ben ise 51 yaşında, kul, tek başına yaşayan etine dolgun bir kadınım, ne olabilir ki değil mi? Bu arada Talha en yakın arkadaşımın ve üst kat komşumun oğlu. Seneye evlenecek, nişanlısını görmeniz lazım çiroz bir şey, tesettürlü ve çeyrek akıllı. İnanın bunu söylerken kıskançlık falan yok ortada çünkü kızın konuşması bile mıy – mıy kapı gıcırtısı gibi hatta onu dinlerken insanda sanki sürekli hıçkırıyor hissi yaratıyor.

Talha ile arada sohbet ederiz. Özellikle de eve geçerken kapıda karşılaşırsak eğer. Hani benim bilinçli tesadüflerim sayesinde bu sohbetler iki günde bir vs. olabiliyor ama o kadar. Bunca zamandır bana hiçbir şekilde hiçbir belirti vermemişti oysa ben geçen hafta ona sohbet ederken çekine, sıkıla sen sağlam yakışıklısın dediğim andan sonra durum değişti. Sanırım bendeki isteği fark etti bilemem ama 3 gün kadar önce gülümseyerek sohbet ederken birden ciddileşti. E tabi ben yine övgüler yağdırıyordum, içeri geçelim mi dedi, ben “bilmem ki” derken resmen içeri koşar gibiydim. Hani daha önce sadece plajda bakarken yakalanmamak için gördüğüm bedeni karşımda gördüm ya? Resmen kudurdum. Bende zaten uzun zamandır seks yapmamanın neden olduğu bir azgınlık var. Ayrıca bu gibi bir Seks Hikayesi içinde olmanın, istediğimi yaşamanın neden olduğu bir sabırsızlık da var. O an öyle sakso çekiyorum ki gırtlağa kadar resmen. Hatta bir ara Talha bana sakin ol, tamam sakin… dedi. O an utandım mı? Hayır! Hatta daha fazla taşaklara dil atmaya başladım derken kaldırdı beni, soydu ve bacağımın arasını dilledi. Orada öyle bir kayganlık, ıslaklık hissetmeyeli ne çok zaman oldu. Üstelik acemidir dediğim çocuk dilini amımda resmen fırıldak gibi döndürüyordu, bu da beni gerçekten etkiledi.

İçime girdiği zaman derin bir oh çektim resmen. Vücudu gibi yarağı da kalın ve sert. Kanepe üzerine yatırmıştı beni ama bir ara kendimizi kaybettiğimiz için yere geçtik, öyle çakıyor ki şakır – şakır sesler yükseliyor. Ben o an ah – oh derken o geldi içime. Nasıl rahatladım anlatamam. Bugün bana geçerken yarın müsaitim ben, erken geleceğim evde ol dedi. Birkaç gündür evde değildim, beni özlemiş aşkım.

Etiket yok

7848 toplam görüntüleme, 7 bugün

  

Yorum Yaz

Yorum yapmak için giriş yapın.

  • Sarışın İlayda Hilton 8’de Götten Alıyor

    Adı: diyor ki 24 Temmuz 2024 - 0 Yorumlar

    Ah İlayda ah! Sen ne şahane hatunsun. 21 ya da 22 yaşında ama her zaman derdim bunun yemediği yarak kalmamıştır diye aynen öyle çıktı. Normalde Emre samimi bir arkadaşım, Emre’nın takıldığı kız İlayda. Zaten bu kızı tanıma nedenim de Emre’dir. Emre bugün bile devam eden birlikteliklerinde İlayda diye delirir durur. Başta kanka takıl, geç dedi […]

ne nedir cilt bakımı