Uzun Zaman Erkeksiz Kalınca Tost Olmak Zorladı Beni
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Dul bir kadınım, 43 yaşında ve eşimden dolayı emekliyim. Oturduğum ev dışında bir de 1+1 bir eve sahibim. Orayı da kiraya veriyorum derken yaşayıp – gidiyorum bir şekilde. Ekonomik koşullar elimdekilerden daha fazla fayda sağlamaya itti beni herkes gibi. Evimi normalde bekar kızlara tek kalacaklarsa verirdim ama son dönemde iki erkek öğrenciye verdim. O zaman daha fazla kira alabiliyordum ne de olsa. Ben ekstra işe girdim ama partime. İşten gelirken de her gün görüyorum denebilir bu çocukları. Belirli bir yaşa gelmiş bir kadınım, evet beğenilirim ama 20’lerinin başında iki ergenin bana bakacağını düşünemezdim. İlk Hakan isimli esmer olan oğlan ben merdivenden çıkarken arkamdan bir şeyler dedi fark ettim diğeri de sus duyacak dedi ama götümle alakalı bir şey dedi. O an nasıl desem içime kazındı bu durum. Zaten uzun zamandır erkeksizim ki iki genç erkeğin benimle alakalı bu tarz bir şey söylemesi düşünüp durmama neden oldu ve bir zaman sonra merdivende yine sohbet ederken iş koydular ve müsaade ettim. Aslında bunca zaman erkeksizlikten yandım ama nedenini bilemiyorum oysa Emre ve Hakan’ın beni sikmesini sağlamak bir dakikamı bile almadı. Direkt içeri girdim, ikisine aynı anda sakso çekmeye başladım. Bir süre sonra zaten ufacık evin içinde kendimi çekyatta buldum. Emre içime yandan girdi, sikiyor beni. O ara Hakan’a sakso çekiyordum, arkama geçti.

Yaşadığım bu Seks Hikayesi ile alakalı söyleyebileceğim en net şudur uzun zaman erkeksiz kalınca tost olmak zorladı beni, işte bunu inkâr edemem. Hakan özellikle siki kalın ve uzun olandı. O arkama geçtiği zaman dur demem lazımdı belki de ama demedim. Sanırım bu durum bunca zamandır azgınlık içinde olmamla alakalı çünkü ben gerçekten fenaydım.

İki erkek hani ikisi de ince yapılı ama işi biliyorlar, yan duruyorum bir ufak çekyat üzerinde. O an düşmemek için hareket etmemeye çalışıyorum ama birisi önümden birisi arkamdan şimşek gibi çakıyorlar, git – gel resmen başımın dönmesine neden oldu ki birden içimde enteresan bir karıncalanma hissettim, boşaldım. Ben uzun senelerdir ilk defa bu gibi bir yaşadığım için nasıl mutlu oldum anlatamam. Tam olay bitti, gideyim eve dedim ama nerede o gece sabaha kadar siktirdim kendimi, ertesi gün de alarma uyanamadım, işe geç kaldım.


Comments (0)
Add Comment